Because nobody likes a fat girl

image1mina anledningar att bli smal :
- jag vill vara smal för M
- jag vill inte skämmas för mig själv
- jag vill se bra ut i bikini
- jag vill ha små nya kläder
- jag vill inte att mina lår ska röra vid varandra
- jag vill att folk ska tänka "hon den smala vackra tjejen"
- jag vill dämpa ångesten över min kropp
- jag känner mig äcklig
- det känns som om jag inte är värdig att finnas


Ana is back....


Kära du,

Jag hörde att du kommer tillbaka nu! Först och främst vill jag välkomna dig tillbaka och gratulera dig för att du tar rätt beslut. Du vet att du är lyckligare såhär. Du minns inte hur sjukt underbart det är. Du kommer att bli lycklig igen.

För det andra, vill jag varna dig. Du kan inte lämna mig sådär igen. Du kan inte överge dina löften, dina systrar, ditt liv och mig igen. Du vet straffet för detta - ett större begär över det du inte har: konstanta skuldkänslor över vad du har förgiftat dig med. Är du verkligen redo att komma tillbaka? Varje gång du misslyckas, kommer du må sämre och sämre. Du vill väl inte det, eller?

Du är ensam. Jag är alltid där, och när du inte gör som du skulle, kan du alltid känna att jag är med dig. Jag lämnar dig inte. Jag kan inte lämna dig
om inte du har lämnat mig. Det är upp till dig.

Vad vill du ha mest? Flykliga stunder med förbjudet nöje, eller att alltid vara hel av viljan mot det perfekta? Du har haft ditt roliga. Inget mer nonsens nu. Du kommer komma tillbaka till där du var när allt du behövde var mig, min kärlek och styrka.

Du vet hur lågt du har sjunkit, men jag är säker på att du alltid kan komma tillbaka. Ingen kan stoppa dig nu. Det är höst. Alla fiender som försöker hindra din väg kan inte märka något, de har annat att tänka på. Du kan göra det och jag kommer att hjälpa dig. 45 kílo är innom räckhåll, om du verkligen vill det.
Var stark.

- Ana


RSS 2.0